Un șofer beat ar fi furat DUSTER-ul poliției din Strășeni și ar fi fugit într-o direcție necunoscută

Un caz absolut impresionant ar fi avut loc recent în raionul Strășeni.

Un șofer băut care a fost reținut de poliție și așezat pe bancheta din spate a mașinii de patrulare, a fi reușit într-un moment să ajungă la volanul acesteia și să o răpească, fugind cu ea de la fața locului, comunică auto-expert.md.

Sursa informează că cazul a fost relatat de membrul partidului politic Partidului Acasă Construim Europa, Liviu Baziuc, ex-șef INSP, care spune că acest caz este primul de astfel în Republica Moldova și, chiar dacă șoferul a fost până la urmă găsit și reținut din nou, pericolul la care a fost expusă societatea în timp ce cu o mașină a poliției se deplasa un individ iresponsabil în stare de ebrietate este o greșeală gravă a celor de la MAI.

Liviu Baziuc, a adăugat și că cei doi polițiști care au efectuat reținerea și care au fost lăsați de șoferul beat fără de vehicul, au fost ajutați de o altă persoană civilă, care le-a împrumutat un mijloc de transport pentru a efectua urmărirea. 

Șoferul beat ar fi abandonat într-un final mașina poliției în zona comunei Stăuceni din municipiul Chișinău.

Sursa mai informează că membrul formațiunii politice este de părerea că acest caz a scos în evidență mai multe goluri de sistem ale MAI, pentru că acest caz a fost mușamalizat și nu a fost mediatizat, fapt ce denotă o lipsă de transparență, dar totodată demască o altă problemă privind selectarea și instruirea angajaților în funcția de colaboratori de poliție.

Declarațiile lui Liviu Baziuc, ex-Șef al INSP și actual vicepreședinte al unui partid politic:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: