Hotărârea nr. 37 din 11 decembrie 2020 al Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică

În contextul agravării constante a situației epidemiologice din țară, Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publica a hotărât ca în perioada 21-24 decembrie, în toate instituțiile de învățământ din ciclul primar, gimnazial şi liceal, orele să se desfășoare la distanță.

În perioada 14-24 decembrie, activităţile extraşcolare vor fi suspendate în incinta instituțiilor de învățământ și se vor putea desfășura doar online.

De asemenea, toate activitățile educaționale cu prilejul sărbătorilor de iarnă în școli și grădinițe vor fi organizate cu respectarea strictă a distanței sociale și cu prezența doar a profesorilor/educatorilor din clasa/grupa respectivă. 

Angajații instituției, precum și elevii din clasele gimnaziale și liceale vor fi obligați să poarte măști de protecție, iar în clase și grupe vor fi asigurate condiții corespunzătoare pentru dezinfecția mâinilor.

Membrii CNESP au decis că organizarea festivităților cu prilejul sărbătorilor de iarnă în centrele de excelență, colegii, școli profesionale și universități vor fi interzise.

Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică nr. 37 din 11 decembrie 2020:

Hotărârea Comisiei Național… by News Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: