Video // Accident rutier pe șos. Balcani din Chișinău. Un TIR a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un canal pluvial

Condițiile climaterice de astăzi și neadaptarea la intemperie au provocat un nou accident rutier cu implicarea unui autocamion.

În jurul orelor 16:20, în regiunea Universității Agrare de Stat din Moldova, un TIR a derapat de pe șoseaua Balcani (traseul M1 Leușeni – Chișinău – Dubăsari) și s-a răsturnat într-un canal de evacuare a apelor pluviale.

Urmare a accidentului, conducătorul auto nu ava avut de suferit.

Imaginile video au fost remise la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular.

Știrea este în curs de actualizare.

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi, din cauza ciclonului mediteraneean YVONNE și a Codului GALBEN de ghețuș și polei, pe drumurile publice din Republica Moldova au avut loc mai multe accidente rutiere, inclusiv cu implicarea mașinilor de mare tonaj.

Referitor la situația meteorologică de astăzi, 10 decembrie 2020, vă propunem să accesați mai multe articole la acest subiect:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: