Informații privind starea drumurilor la 10 decembrie 2020, comunicată de ASD

Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate temperaturi scăzute, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri lunecuș. 

În acest context, au fost desfășurate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului pe traseele naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Fălești, Sîngerei, Căușeni, Basarabeasca, Cimișlia, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Briceni, Dondușeni, Edineț, Ocnița, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Călărași, Strășeni, Ungheni, Cahul, Cantemir, Ștefan Vodă, și U.T.A. Găgăuzia. 

Vedeți mai multe articole la acest subiect:

În procesul tehnologic au fost implicate 178 de utilaje speciale cu participarea a 435 muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor monitorizează sistematic toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: