Video // Beat și cu 145 km/h pe traseul R6 Chișinău – Soroca. INSP a „vânat” un conducător auto cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat

Un bărbat a fost stopat că mergea cu viteză, însă el se afla și în stare de ebrietate ieri seara, radarul mașinii INSP a fixat un automobil care se deplasa cu 145 km/h pe traseul R6 Chișinău – Bălți, în apropriere de localitatea Clișova din raionul Orhei, comunică CRATIMA.MD

Imediat, inspectorii de patrulare au recurs la stoparea lui, iar la scurt timp a fost oprit pe dreapta.

La volan se afla un bărbat de 62 de ani, locuitor al satului Căzănești din raionul Telenești.

Acesta, vizibil se afla în stare de ebrietate, de aceea a fost supus testului Drager, iar rezultatul a arătat o concentrație de 0,66 mg/l în aerul expirat.

Conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere și este documentat pentru depășirea limitei de viteză, dar și conducerea unui automobil în stare de ebriete avansată, iar pentru stabilirea pedepsei conform legislației, urmează să se expună judecata.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: