Video // „DRIFT” în jurul Pomului de Crăciun. Un tânăr a fost surprins făcând DRIFT cu BMW-ul în jurul bradului din mun. Ungheni

UPDATE (8 decembrie 2020): IP Ungheni s-a autosesizat pe cazul încălcării grave a RCR și efectuarea unor acțiuni de psudo – „DRIFT” în jurul Pomului de Crăciun din municipiul Ungheni de către conducătorul unui autoturism de model BMW, expusă public de către redacția noastră și comunică că tânărul de 21 de ani ar putea munci neremunerat în folosul comunității și ar putea fi privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de un an.

Mai multe detalii în articolul IP Ungheni a identificat „schumacherul” care a făcut „DRIFT” în jurul bradului

Știrea Inițială (7 decembrie 2020): Caz ieșit din comun în jurul Pomului de Crăciun din Piața Independenței din municipiul Ungheni.

În această seară, câțiva tineri, la volanului unui autoturism de model BMW, au fost surprinși încălcând grav Regulamentul Circulației Rutiere și limita bunului simț.

DRIFT” în jurul Pomului de Crăciun din municipiul Ungheni

Potrivit unui material video remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular, incidentul a avut loc în jurul orei 21:30 a zilei de astăzi, 7 decembrie 2020.

Totodată, sursa mai precizează că în acele clipe, în Piața Independenței din municipiul Ungheni se mai aflau și alte persoane, venite să admire și să se pozeze cu cel mai frumos Pom de Crăciun din Republica Moldova – cel din Ungheni.

Martorul ocular a venit cu rugăminea să publicăm materialul video pentru a „îi învăța minte pe restul. Zona unde se primblă copii mici sau tinerii nu este spațiu pentru drift. Dacă nu are cap, degrabă …. va merge pe jos

Pentru a vă convinge de cele relatate supra, recomandăm să vizionați clipul video filmat de Unghenean și remis la redacția NEWS.UNGHENI.ORG:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: