În Sipoteni a fost inaugurat un nou teren de fotbal pentru prima clasă cu profil sportiv

Din luna septembrie, fete și băieți de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, raionul Călărași se antrenează pe un teren de fotbal renovat, datorită unui grant, din cadrul programului Youth Empowerment, obținut de către antrenorul lor – Dumitru Copetinschi.

În procesul de realizare a proiectului s-au mai implicat: Primăria Sipoteni, persoane din diaspora și muncitori voluntari.

Vedeți și La Sipoteni a fost inaugurată prima clasă specializată de fotbal

Suma grantului oferit de Centrul Media pentru Tineri a fost de 24 300 de lei, informează tineri.md

Vezi și reportajul:

Programul „Youth Empowerment” face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii, cu și fără nevoi speciale, în luarea deciziilor și solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: