Câți români au votat în stânga Prutului până la ora 16:00 pentru Parlamentul de București

La alegerile parlamentare din 2020, aproape 19 milioane de români sunt așteptați să îşi aleagă senatorii şi deputații în Parlamentul de la București.

Prezența la vot pe teritoriul Românie la scrutinul parlamentar a fost, duminică, până la ora 16,00, de 22,43%, adică 4.080.404 alegători, potrivit datelor anunțate de Biroul Electoral Central (BEC).

Totodată, tradițional, românii din stânga Prutului demonstrează activism și interes față de politica de la București și participă masiv la scrutinul parlamentar.

Potrivit publicațiilor din mediul online ce aparțin unor politicieni sau candidați electorali, cetățenii din spațiul dintre Prut și Nistru sunt cei mai activi și la fel cum au participat la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, batem noi recorduri și la parlamentările de la București.

Rata de participare a Unghenilor până la ora 16:00:

Pana la ora 16.00 în Ungheni au votat 1003 cetățeni români! Hai la vot!

Mihai Goian

La acelaș subiect, candidatul la funcția de senator Veaceslav Șaramet, comunică următoarele:

Procesul de votare la Secțiile nr. 459 (Liceul Teoretic ,,Miguel de Cervantes”, Chișinău 2) și 469 (Casa de Cultură din or. Căușeni):

Secția de votare nr. 474 – Strășeni – Școala de Artă, str. Mihai Eminescu nr. 37

Secția de votare nr. 466 – Ialoveni – Casa de Cultură, str. Alexandru cel Bun nr. 86

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: