La Ungheni va avea loc „Gala Pomilor de Crăciun”, ediția a V-a

Primăria municipiului Ungheni organizează și în acest an Gala Pomilor de Crăciun, ediția a V-a.

Potrivit Marinei ATAMURATOV (ex-ZAMĂ), responsabil principal pe politicile tineret și sport în cadrul Primăriei municipiului Ungheni și coordonatoare locală a mișcării voluntarilor din Poarta de Vest a Republicii Moldova, scopul evenimentului este dezvoltarea abilităților şi creativității tinerilor prin realizarea pomilor de Crăciun, utilizând diverse tehnici şi materiale, îmbinând tradiționalul cu originalitatea.

Evenimentul cultura-artistic va fi organizat la 23 decembrie curent, începând cu ora 14:00, în Holul Palatului de Cultură din municipiului Ungheni.

Pentru a participa la concurs, Unghenenii și oaspeții municipiului trebuie să îndeplinească și să respecte următoarele condiții:

CONDIŢII DE PARTICIPARE

Expoziția-concurs este împărțită în 2 secțiuni (doritorii pot participa la ambele secțiuni):

  • compoziție de brăduți;
  • pomi de Crăciun de 1,5 m și mai mari.

Fiecare participant are toată libertatea în alegerea modalității de prezentare a compozițiilor și pomilor de Crăciun.

Se permite, pentru expoziție, folosirea diverselor obiecte cu semnificația sărbătorilor de iarnă.

Pentru pomii de Crăciun de 150 cm și mai mult este instituit titlul „Favoritul publicului”. Votarea va fi online. Participanții vor expedia, până la 20 decembrie 2020, pe email-ul zama.marina@gmail.com, o fotografie cu lucrarea executată și o scurtă descriere a acesteia, care să conțină inclusiv titlul și autorul.

Fotografile vor fi plasate pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Ungheni, pentru a fi votate în perioada 21 – 23 decembrie (până la ora 12.00). Premierea se va face în cadrul expoziției-concurs „Gala Pomilor de Crăciun”.

Fiecare participant la expoziție este obligat:

  • să pregătească o scurtă descriere a compoziției sau a pomului de Crăciun expus, pe care o va prezenta juriului (timp: max. 5 minute).
  • fiecare exponat va conţine o inscripţie cu denumirea autorului/instituţiei.

Totodată, având în vedere situația pandemică, la expoziția-concurs vor putea participa max. 2 persoane din partea fiecărei instituții/ grup. Cei prezenți trebuie să aibă mască și mănuși.

La final, organizatorii vor premia la secțiunea expoziție de pomi de Crăciun 3 câştigători, aleşi de un juriu.

În aceași ordine de idei, vor  fi  premiați  și  3  pomi  de  Crăciun  cu  înălțimea  de  peste  150  cm, inclusiv și favoritul publicului – Pomul de Crăciun de 150 cm și mai mult, cu cele mai multe voturi obținute online.

Ceilalţi participanţi vor primi diplome de participare şi cadouri.

Notă: La stabilirea câștigătorilor se va ține cont de originalitate, creativitate, tehnica și materialele folosite

Regulamentul de participare la Expoziţia-concurs „Gala Pomilor de Crăciun”, ediția a V-a:

Regulamentul de participare… by News Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: