În 29 de raioane a fost finalizat programul „Drumuri Bune”, inclusiv Ungheni, Nisporeni și Călărași

Administrația de Stat a Drumurilor comunică că în 29 raioane și 2 municipii au fost finalizate integral lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic din cadrul programului „Drumuri Bune pentru Moldova 2020”.

Lucrările de asfaltare s-au încheiat în totalitate în municipiile Chișinău, Bălți, raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Călărași, Cantemir, Căușeni, Criuleni, Dondușeni, Dubăsari, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Șoldănești, Soroca, Ștefan Vodă, Strășeni, Taraclia, Telenești și Ungheni.

Astfel, din 298,7 km de drum prevăzuți cu îmbrăcăminte din beton asfaltic au fost reparați circa 294 km de drum, constituind un progres de executare de peste 98%.

În prezent, lucrările de reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic continuă pe 5 tronsoane din raioanele Cimișlia (un sector de drum din orașul Cimișlia), Leova (un sector de drum din orașul Leova), Nisporeni (un sector de drum din satul Ciutești) și U.T.A. Găgăuzia (2 sectoare de drum din satul Chiriet-Lunga).

Antreprenorii depun tot efortul pentru a finaliza integral lucrările în termeni restrânși.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: