Elevii CESF Ungheni au donat sânge și s-au alăturat campaniei „Lupta continuă. Suntem solidari. Donează sânge. Salvează vieți!”

Elevii și cadrele didactice de la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei s-au mobilizat la maxim în cadrul campaniei de donare de sânge/plasma „Lupta continuă. Suntem solidari. Donează sânge. Salvează vieți!, informează”, informează News.Ungheni.org

Astfel că s-au prezentat responsabil și fără ezitare la IMSP Spitalul raional Ungheni.

Promovarea donării voluntare și sistematice de către profesorii CESF este un exemplu bun de urmat pentru formarea umanitară și civică a viitorilor polițiști de frontieră.

În acest an, la acțiunea donării de sânge reprezentanții CESF participă cu mândrie deja pentru a patra oară, majoritatea susțin devizul „donează sânge pentru a salva vieți” și îndeamnă semenii de a face același lucru.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON

Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YoutubeInstagramși Tik Tok.

Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: