Dovada foto: „Cel mai frumos brad de Crăciun din Moldova” – cel din Ungheni

Pe lângă multitudinea de probleme și dificultăți apărute odată cu pandemia de COVID-19, unghenenii au parte în acest an și de o surpriză positivă.

Este vorba de Pomul de Crăciun, instalat în Piața Independenței din municipiul Ungheni.

În premieră, Pomul de Crăciun este unul sintetic și are înălțimea de 12 metri.

Totodată, pentru a fi creat spiritul sărbătorilor de iarnă, principalul Pom de Crăciun din municipiul și raionul Ungheni a fost împodobit cu 3000 de globulețe și 21 de mii de beculețe led.

În acest context, redacția News.Ungheni.org își asumă declarațiile și informează că „Cel mai frumos brad de Crăciun din Moldova, este bradul nostru din Ungheni.

Pentru a demonstra acest lucru, redacția News.Ungheni.org a solicitat ajutorul fotografului, Ungheneanul, originar din Sculeni, Sergiu Cotruță.

Urmare, Ungheneanul Sergiu Cotruță a realizat o galerie foto cu Pomul de Crăciun din municipiul Ungheni care demonstrează că informațiile publicate pe portalul de știri din regiunea Ungheni – News.ungheni.org, reprezintă o axiomă.

În continuară, prezentăm pentru vizualizare și ridicarea gradului de mândrie unghenean, galeria realizată de Sergiu Cotruță:

Din istoricul portalului nostru, vedeți și cum au arătat Pomii de Crăciun din municipiul Ungheni în perioada anterioară:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON

%d blogeri au apreciat: