Șoferul care a accidentat mortal o femei pe drumul R1 Ungheni – Chișinău, între satele Bahmut și Pojarna, a fost identificat

Conducător autoturismului care a accidentat mortal o femeie în segmentul din satele Bahmut, raionul Călărași și Pojarna, raionul Ungheni, a fost identificat.

Potrivit unor informații publicate în mai multe surse media, vinovat de tragedie se face un bărbat de 39 de ani, originar și locuitor al raionului Ungheni.

În conformitate cu informațiile publicate, bărbatul conducea un automobil de marca Hunday și din declarațiile preliminare a simțit doar ca a mers peste ceva, dar nu s-ar fi oprit să vadă despre ce este vorba.

Urmare, a fost pornită cauză penală pe acest caz, în conformitate cu elementelor infracțiunii, prevăzute de art. 266 al Cod Penal al Republicii Moldova

Citiți mai multe informații despre acest caz:

Amintim că la 27 noiembrie curent, o femeie ar fost lovită mortal în segmentul dintre satele Bahmut și Pojarna / st. Bahmut, la hotarul dintre raionale Ungheni și Călărași, de către un autoturism de model Hyundai Accent (informație recepționată la scurt timp pe adresa info.ungheni@gmail.com)

Potrivit ofițerului de presă al IGP responsabilă de raionul Călărași, Irina Vicol, accidentul soldat cu deces a avut loc la ora 20:00 pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău (km 68+900).

Victima, este o femeie în vârstă de 43 ani, locuitoare al satului Bahmut din raionul Călărași. Șoferul a părăsit locul accidentului rutier.

În cadrul procesului-verbal de cercetare a accidentului rutier, s-au identificat pe traseu:

  • bucăți mici de encefal ce aparțin victimei;
  • urme (pete) asemănătoare uleiului de răcire;
  • o bucată din masă plastică, posibil de la bara de protecție a unui autoturism;
  • un dispozitiv de iluminare anti ceață cu cod de identificare ce ar aparține unui autoturism de model Hyundai Accent, seria 2006 – 2010.

Totodată, redacția News.ungheni.org a fost informată că comunitate conducătorilor auto responsabili din raionul și municipiul Ungheni s-a autosesizat și au încercat să organizeze mai multe filtre pe traseul național R Ungheni – Chișinău, pe direcția municipiului Ungheni, întru depistarea făptașului.

În scurt timp, mai mulți conducători auto s-au mobilizat și au început patrularea următoarelor segmente de drumuri publice:

  • R1 Ungheni – Chișinău, segmentul Pojarna (Ungheni) / st. Bahmut (Călărași) – or. Cornești;
  • R1 Ungheni – Chișinău, segmentul or. Cornești – s. Pârlița;
  • R1 Ungheni – Chișinău, segmentul Pojarna (Ungheni) / st. Bahmut (Călărași) – or. Cornești – G88;
  • G88 Cornești – Bogheni – Condrătești – Cornova;
  • L378 s. Cornești – R1 Ungheni – Chișinău.

Sursa a mai comunicat că într-un timp record, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Ungheni (Dacia Duster), a venit la fața locului.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

%d blogeri au apreciat: