Foto // Din cauza poleiului, un microbuz „încărcat” cu produse de patiserie, a derapat de pe traseu în raionul Cimișlia

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și neadaptarea la condițiile rutiere, un microbuz a derapat de pe traseul G122 Sagaidac – Valea Perjei – M3 și a ajuns într-un șanț de evacuare a apelor pluviale.

Accidentul a avut loc în propierea satului Iurievca din raionului Cimișlia, în dimineața zilei de astăzi, 27 noiembrie 2020.

Preliminar, se cunoaște că în accident a fost implicat un microbuz de model Mercedes, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 19 ani, ce transporta produse de patiserie și deserturi din Chișinău spre orașul Cimișlia.

Potrivit Deschide.md, oamenii legii au stabilit la fața locului că accidentul ar fi avut loc din cauza faptului că traseul era alunecos și lipsea material antiderapant, din această cauză șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț de scurgere a apei.

Din fericire șoferul a scăpat nevătămat, iar la fața locului a intervenit tehnica specială a S.A Drumuri-Cimişlia care a tractat microbuzul din șanț, dar și au presurat material antiderapant pe traseu.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

%d blogeri au apreciat: