În Parcul „Micul Cluj” din mun. Ungheni a fost deschis pentru amatorii noul terenul pentru tenis de câmp

În atenția amatorilor de sport din municipiul Ungheni și din localitățile amplasate în imediata apropiere.

Începând cu ziua de astăzi, 8 octombrie 2020, tenisul de câmp poate fi practicat și în municipiul Ungheni.Acest lucru se datorează faptului că în Parcul Central „Micul Cluj” din municipiu a fost deschis, pentru amatorii de sport, terenul pentru practicarea tenisului de câmp.

Potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Ungheni, o oră de arendă a terenului pentru tenis de câmp costă 30 de lei.

Totodată, au fost instituite și abonamente lunare: 150 de lei pentru 10 ore.

Administrația publică locală precizează că doritorii pot să-și achiziționeze abonamentele la contabilitatea Primăriei municipiului Ungheni, biroul 204.

Terenul e deschis pentru amatorii de sport zilnic, între ora 8.00 și 22.00.

Noua locație sportivă este dotată și cu iluminare nocturnă.

Amintim că în cadrul ședinței Consiliului municipal Ungheni din 22 mai 2020, consilierii orășenești au aprobat Decizia „Cu privire la înființarea Instituției Publice Parcul Central ,,Micul Cluj”

În cadrul aceleași ședințe, aleșii locali au aprobat și Decizia cu privire la Construcția primului skate park din municipiul Ungheni, parte a Proiectului „Reabilitarea Parcului Central din orașul Ungheni, etapa V”, cofinanțat cu 500 000 RON (2 016 850 MDL) de către Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit comunicatului Primăriei municipiului Ungheni, redenumirea Parcului Central din mun. Ungheni în „Micul Cluj” este un semn de gratitudine pentru municipiul Cluj-Napoca, înfrățit cu Ungheniul.

Vedeți mai multe articole referitor la Parcul „Micul Cluj” din municipiul Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: