Video // Siguranța rutieră în mun. Ungheni. Cum arată una dintre cele mai aglomerate treceri de pietoni din sectorul Dănuțeni

În această seară, un grup de locuitori din cartierul Dănuțeni, au remis în adresa redacției News.Ungheni.org un material video în care este filmată una dintre cele mai aglomerate trecere de pietoni din regiune.Este vorba de trecerea de pietoni din strada Ștefan cel Mare, în regiunea magazinului Moldova și al restaurantului Dalma.

Atunci când amurgește și se întunecă afară, în special după orele 20:00, trecerea de pietoni se cufundă în beznă.

Doar luminile farurilor de la torentul de autoturisme ce circulă pe strada Ștefan cel Mare, una dintre artele centrale și strategice ale urbei, o luminează

Vedeți și No comment // Municipiul Ungheni în beznă

Strada Ștefan cel Mare face legătură dintre sectorul Dănuțeni cu celelalte sectoare al orașului și reprezintă singurul traseul de acces pentru traficul rutier din direcția raionului Nisporeni.

Trecere de pietoni este intens utilizată de locuitorii municipiului atunci când se întorc din centrul orașului spre Dănuțeni și coboară la stația auto, amplasată la 2-3 metri de zebră.

Anterior, aproximativ din acelaș motiv, au fost înregistrate mai multe accidente rutiere, unele cu impact letal:

Amintim că cartierul Dănuțeni este cel mai mare sector al municipiului Ungheni și al doilea după numărul populației.Referitor la acest caz, unul dintre autorii materialului video, a comunicat că a elaborată o petiție ce urmează a fi semnată de locuitorii din regiunea și fi remisă pentru examinare Primăriei municipiului Ungheni.

Petiția, fără semnăturile locuitorilor, este publicată și în articol.

Redacția portalului News.Ungheni.org va monitoriza evoluția acestui caz și va informa opinia publică referitor rezultatele obținute și modul de soluționare a problemei vizate în articol.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Video // Siguranța rutieră în mun. Ungheni. Cum arată una dintre cele mai aglomerate treceri de pietoni din sectorul Dănuțeni

%d blogeri au apreciat: