ANTA, INI și SFS au aplicat amenzi de 240 mii lei pentru 15 agenți economici

Autoritatea Administrativă „Agenția Națională Transport Auto”, informează că în perioada 8 septembrie 2020 – 30 septembrie 2020, în comun cu Serviciul Fiscal de Stat și Inspectoratul Național de Investigații, au efectuat controale inopinate la întreprinderile ce desfășoară activități conexe transportului rutier și anume a atelierelor de autoservice.


În urma verificărilor, în privința a 15 agenți economici au fost întocmite procese-verbale conform art. 197 alin. 28 Cod Contravențional cu aplicarea amenzilor în sumă totală de 240 mii lei.

Agenția informează repetat că conform prevederilor art. 94, alin. 2 al Codului Transporturilor Rutiere, întreprinderile pot desfășura activități de autoservice doar în baza înregistrării prealabile în Registru, prin notificare, în modul stabilit, la ghișeul unic la Agenției.

Activitățile specifice de autoservice pe care le notifică Agenția se regăsesc la alin. (1), art. 94 din Cod.

Totodată, Agenția atenționează că acțiunile de control în vederea verificării agenților economici ce prestează servicii de autoservice, vor continua.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: