Unghenenca Nadejda Rață, elevă a L.T. „Ion Creangă”, finalistă în concursul de desene, organizat de orașul înfrățit Winston-Salem

Veste bună din SUA. Ungheneanca Nadejda Rață, în vârstă de 17 ani, elevă la Liceul „Ion Creangă” din municipiul Ungheni, se numără printre cei cinci finaliști internaționali ai concursului tradițional de desene, organizat de orașul înfrățit cu Ungheniul, Winston-Salem din SUA.De data aceasta, tema concursului a fost: „O singură lume: toți împreună suntem una”, informează printr-un comunicat Primăria municipiului Ungheni.

Potrivit sursei, la concurs au fost transmise, din partea municipiului Ungheni, 14 desene, realizate de elevii Școlii de Arte Plastice „Raisa Cojocaru”.

Juriul a rămas impresionat în mod special de lucrarea Nadejdei Rață, pe care a inclus-o alături de alte patru finaliste din Japonia (2), Canada și Mexic, în top 5.

Nadejda Rață este absolventă a Școlii de Arte „Raisa Cojocaru” din Ungheni, discipola profesoarei Diana Ciubotaru-Viziru.

Administrați Publică Locală transmite felicitări Nadejdei Rață, felicitări profesoarei Diana Ciubotaru-Viziru.

Desenul ce aparține Nadejdei Rață:Celelalte lucrări ale tinerilor ungheneni transmise în Winston-Salem:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: