Ţigări de contrabandă, confiscate la Ungheni, pe malul drept al Prutului

Polițiștii de frontieră ai României din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au descoperit, în zona de competenţă, 26.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 318 500 ROL / 1 285 387.80 MDL.În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au observat în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii de frontieră Ungheni, judeţul Iaşi, o autoutilitară a cărei prezenţă în zonă nu era justficată.

Imediat, colegii noștri au procedat la monitorizarea mijlocului de transport şi  s-au deplasat pe  malul râului Prut, unde într-o lizieră, au descoperit 13 colete învelite în folie neagră.

La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 520.000 de ţigarete (26.000 de pachete cu ţigări), în valoare de 318 500 ROL / 1 285 387.80 MDL, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă , în vederea depistării şi identificării persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: