CSF Speranța Nisporeni a cedat cu scorul 1:2 în fața celor de Sheriff Tiraspol

Clubul de Fotbal de pe Valea Nârnovei, CSF Speranța Nisporeni, a pierdut la limite în fața liderii Diviziei Naționale, FC Sheriff Tiraspol.

Urmare, FC Sheriff Tiraspol a obținut a zecea victorie consecutivă în actuala ediție a Diviziei Naționale.Meciul etapei a X-a a avut loc pe teritoriul Complexului Sportiv Raional din municipiul Orhei.

„Galben-verzii” au marcat primul gol în minutul 33 prin Frank Castaneda. Ulterior, în minutul 77, nisporenienii au echilibrat cifrele de pe tabela de marcaj prin jucătorul Serghei Trofan.

Soarta partidei a fost decisă de Richard Gadze, atacantul ghanez al galben-verzilor, care a reușit să smulgă victoria în minutul 89.

Clasamentul în Divizia Națională după 10 etape:

O victorie foarte dificilă. Trebuia de hotărât soarta partide mai devreme. Am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit finalizarea, apoi s-a observat o ușoară îngrijorare la fotbaliști.

Bine că până la urmă am câștigat, iar acum trebuie să uităm de acest meci. Avem patru zile pentru a ne pregăti de Liga Europei”, a menționat pentru Publika TV Zorank Zakic, antrenorul clubului Sheriff Tiraspol.

Pentru aceași surse, Iuria Osipenco, antrenorul clubului Speranța Nisporeni, a menționat următoarele:

Am jucat cu campioana, la moment cea mai bună echipă din Moldova.

Vreau să scot pălăria în fața echipei mele pentru că a arătat un fotbal destul de bun, iar chiar pe alocuri am fost mai buni decât adversarul”Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: