Locurile din mun. Ungheni destinate afişajului electoral precum și desfășurării întrunirilor cu alegătorii

Primăria municipiului Ungheni informează că au fost stabilite, prin Dispoziția primarului din 9 septembrie, locurile speciale de afişaj electoral, precum și pentru desfășurarea întrunirilor cu alegătorii, în vederea alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Astfel, în municipiul Ungheni vor fi 10 locații, unde se va permite afișajul electoral.Se permite plasarea publicității electorale și pe panourile publicitare LED ale Primăriei Ungheni.

Pot să ofere spații pentru afișaj electoral și agenții economici.

În legătură cu situația epidemiologică, întrunirile cu alegătorii se vor desfășura cu respectarea prevederilor stabilite prin Hotărârea nr. 20 din 10.07.2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit Dispoziție nr. 199-02/1-07 din 09.09.2020 cu privire la stabilirea locurile speciale de afișaj electoral și pentru desfășurarea întrunirilor cu alegătorii, în municipiul Ungheni sunt prevăzute 8 locuri unde vor fi premise întâlnirile respective plus curțile blocurilor locative.

Cu conținutul integral al Dispoziției puteți lua cunoștință aici:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: