Video // Depășire periculoasă pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, la intrare în or. Cornești

În seara zilei de 11 septembrie 2020, un conducător auto care circula regulamentar pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, a fost la un pas de a se ciocni cu un al autoturism care a efectuat o depășire periculoasă, fără a se asigura.Potrivit unui martor ocular, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, incidentul a fost surprins în jurul orei 19:54 al zilei de vineri, 11 septembrie 2020, la cca 1 km de la intrarea în orașul Cornești din direcția municipiului Chișinău.

Din înregistrarea video remisă la redacția noastră de către un martor ocular, putem observa cu ochiul liber momentul evitării unei tragedii.

Redacția portalului News.Ungheni.org mizează că Inspectoratul Național pentru Securitate Publică (INSP) al Inspectoratului General al Poliției se va autosesiza și va identifica vitezomanul întru sancționarea pentru încălcarea Regulamentului Circulație Rutiere și crearea unor situații periculoase în traficul rutier.

Pentru a Vă convinge de cele relatate supra, urmăriți înregistrarea video:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: