Galerie video // Ambuteiajul infernal de pe bd. Dacia (viaduc) din mun. Chișinău prin ochii unui biciclist

Începutul noului an școlar este atât o bucurie pentru părinți cât și o problemă majoră pentru participanții la traficul rutier.

Anul, începând cu primele zile de septembrie, străzile municipiului Chișinău se transformă în adevărate furnicare.Chiar de suntem afectația de pandemia COVID-19, anul acesta nu este o excepție.

Tradițional, cel mai tare au de suferit de ambuteiajele infernale cetățenii care se deplasează din sectoarele periferice spre sectorul centru dimineața și seara invers.

Urmare, începând cu 2 septembrie 2020, bulevardul Dacia și rețeaua de poduri, denumit în popor „Viaduc”, stradă ce leagă sectorul Botanica de sectorul Centru cu ramificații spre Râșcani și Ciocana, s-a transformat din nou într-o masă omogenă de mașini care circulă bară la bară.

Ambuteiaj infernal a doua dimineață consecutivă.

În continuare, Vă prezentă o serie de materiale video realizate de ungheneanul Vasile Fotescu, Președintele Clubului Cicliștilor Amatori din Republica Moldova.

Materialele video a fost înregistrate în dimineața zilei de astăzi, 3 septembrie 2020, pe bulevardul Dacia (viaduc) din municipiul Chișinău:Aceiași situație a fost înregistrat și ieri, 2 august 2020:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: