În ajunul Zilei Independenței, Poliția de Frontieră a renovat cea mai veche fântână din satul Semeni

„Apa rece de izvor și mirosul de pâine caldă mai pot să slujească drept adevăruri universal valabile”, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră într-un comunicat.

Șirul fântânilor renovate de Poliția de Frontieră a ajuns și într-o altă localitate din imediata apropiere a municipiului Ungheni

Este vorba despre cea mai veche sursă de apă din satul Semeni, raionul Ungheni.Această reușită se datorează inițiativei polițiștilor de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest, care împreună cu administrația publică locală și localnici din sat i-au conferit un aspect nou, într-un stil rustic.

La 26 august 2020, în prezența conducerii Inspectoratului General al Poliței de Frontieră și Direcției regionale Vest, administrației publice locale, precum și a localnicilor, fântâna a fost sfințită și binecuvântată de parohul din sat.

Valentin Fiodorov, șeful adjunct al IGPF, a felicitat pe toți cei ce au contribuit la renovarea fântânii și le-a dorit să continue această colaborare frumoasă în numele binefacerii. În context a remarcat importanța sărbătorii naționale:

„La cei 29 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova vă urez de sănătate, prosperitate și realizări deosebite. La mulți ani cetățeni moldoveni, la mulți ani Republica Moldova!”

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: