Expediția muzicală „La La Play 2020”, organizată de Moldovan National Youth Orchestra, a ajuns la Ungheni

Flashmobul organizat de Moldovan National Youth Orchestra din cadrul expediției muzicale „La La Play 2020”, a ajuns la Ungheni.

În cadrul evenimentului, tinereii interpreți din cadrul Moldovan National Youth Orchestra au interpretat mai multe piese celebre în curtea la Spitalului raional Ungheni.
Inițiativa este realizată în scopul susținerii personalului medical în perioada stării de urgență în sănătate publică.

Orchestra a demarat un flashmob în mai multe raioane din țară pentru a aduce buna dispoziție atât pacienților, cât și personalului medical din prima linie de luptă împotriva COVID-19.

Evenimentul este sponsorizat de rețeau de magazine Kaufland Moldova.

În continuare, Vă prezentăm întregul recital al expediția muzicală „La La Play 2020” la Ungheni:Bonus: Cristina Aramă, șefa departamentului de PR și relații cu publicul al compania Kaufland Moldova a sursprins momentul în care o angajată a Spitalului raional Ungheni dansează pe muzica divină, interpretată de talentații membri Moldovan National Youth Orchestra.

„Ea este eroina mea de astăzi ♡ Medic care tratează pacienții COVID de pe 1 aprilie, fără întrerupere ♡ spirit pozitiv, transmis prin muzică pentru toți medicii din țară”, a menționat Cristina Aramă la

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Expediția muzicală „La La Play 2020”, organizată de Moldovan National Youth Orchestra, a ajuns la Ungheni

%d blogeri au apreciat: