Un tânăr băut și fără permis s-a răsturnat cu un BMW la Brătuleni, r. Nisporeni. Două adolescente au ajuns la spital

Un tânăr de 22 de ani s-a răsturnat cu un BMW în satul Brătuleni din raionul Nisporeni.

Urmare a accidentului rutier, două adolescente, pasagere în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul raional Nisporeni.Accidentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe drumul central din localitatea Brătuleni, comunică Deschide.md

Sursa mai informează că potrivit datelor preliminare, este vorba despre două tinere de 18 ani, care se aflau într-un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani și fără permis de conducere.

Tânărul conducător al autoturismului a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț de pe acostament.

În urma accidentului, cele două pasagere au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Totodată, șoferul BMW-ului a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0.37 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal.Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON2 comentarii la „Un tânăr băut și fără permis s-a răsturnat cu un BMW la Brătuleni, r. Nisporeni. Două adolescente au ajuns la spital

%d blogeri au apreciat: