Un șofer în stare de ebrietate s-a izbit cu mașina într-un pilon la Fălești

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a urcat băut la volan și s-a izbit cu mașina înr-un stâlp.

Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:30, în lolaitatea Tapoc, din raionul Fălești, transmite Deschide.mdSursa informează că potrivit Inspectoratului de Poliție Fălești este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Dânsul a urcat la volanul unui automobil de marca Volkswagen, fără permis de conducere, și se deplasa cu viteză prin localitate, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina într-un copac.

În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 1,01 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Amintim că în acest weekend, pe drumurile naționale, au avut loc cel puțin cinci accidente grave cu implicarea automobilelor conduse de tineri, care în trei dintre cazuri erau în stare de ebrietate, iar în două cazuri fără permis de conducere.

Cele cinci accidente s-au soldat cu patru decese, dintre care trei adolescenți de 16, 17 și respectiv 18 ani, dar și un copil de 6 ani.

Totodată, cel puțin 9 tineri au fost răniți, dintre care un copil de numai un anișor.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Un șofer în stare de ebrietate s-a izbit cu mașina într-un pilon la Fălești

%d blogeri au apreciat: