Filtru INSP pe traseul R1 Ungheni – Chișinău: Peste 40 de șoferi documentați în doar trei ore

Peste 40 de șoferi documentați de Inspectoratul Național pentru Securitate Publică în doar trei oreAstăzi dimineață, la intrare în municipiul Chișinău din direcția municipiului Ungheni, a fost organizat un filtru pentru depistarea șoferilor care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și se eschivează de la achitarea amenzii.

Astfel, în doar câteva ore, peste 200 de șoferi au fost trași pe dreapta și verificați prin intermediul aplicației E-DATA.

Dintre aceștia, 42 au primit procese-verbale în urma încălcărilor depistate de camerele de supraveghere.

Cei mai mulți au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, alți pentru că au ignorat semnalul de interzicere a semaforului și nu au respectat marcajele rutiere.

De asemenea, prin filtru au fost depistați și șoferi care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor sau regulile de îmnatriculare sau de înregistrare de stat.

Alții 76 de conducători auto au primit citații de prezentare la Secția monitorizare si documentare a traficului rutiere (SMDTR) a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Galerie Foto:Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    One thought on “Filtru INSP pe traseul R1 Ungheni – Chișinău: Peste 40 de șoferi documentați în doar trei ore

    %d blogeri au apreciat: