Un tânăr de 27 de ani și-a fracturat coloana vertebrală după ce nu a încăput cu mașina într-o curbă periculoasă

Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe șosea.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:00, în raionul Cimișlia, transmite Deschide.mdPotrivit poliției locale, este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Oamenii legii au stabilit că acesta se deplasa cu viteză excesivă, când într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu.

Automobilul a ajuns în șanțul de scurgere apei de pe partea stângă a drumului, ulterior fiind proiectat pe cealaltă parte a acostamentului.

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la Spitalul raional Cimișlia, unde preliminar a fost diagnosticat cu o fractură severă a coloanei vertebrale, comoție cerebrală, dar și traume cranio-cerebrale.

Tânărului i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă era în stare de ebrietate, iar oamenii legii cercetează cazul și toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa amintește că în ultimele două zile, pe drumurile din Republica Moldova, au avut loc cel puțin trei accidente similare, care s-au soldat cu două persoane decedate și alte trei rănite.

Două accidente au avut loc ieri în raionul Anenii Noi și s-au soldat cu două persoane decedate, dintre care un polițist de 21 de ani, dar și două persoane rănite, iar cel de-al treilea a avut loc în această dimineață la Ungheni, unde un tânăr a fost descarcerat și transportat la spital.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Un tânăr de 27 de ani și-a fracturat coloana vertebrală după ce nu a încăput cu mașina într-o curbă periculoasă

%d blogeri au apreciat: