Foto // Zi neagră în raionul Călărași. Patru persoane rănite după ce alte două autoturisme s-au ciocnit violent

Zi neagră pe drumurile publice din raionului Călărași.

În după amiaza zilei de ieri, în raionul Călărași au avut loc cel puțin 4 accidente rutiere grave cu implicarea mai multor unități de tehnică.În cel de-al 4-lea caz, patru persoane, printre care un minor de 10 ani, au ajuns la spital după ce două microbuze s-au ciocnit violent pe traseul național M5 Criva – Bălți – Chișinău – Cuciurgan (betoncă).

Urmare a efectuării unei depășiri periculoase, fără a se asigura, un microbuz a fost aruncat de pe traseul într-un canal de evacuare apei pluviale.

În consecință patru persoane printre care un minor de 10 ani au ajuns pe patul de spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00.

Ofițerului de presă al IGP responsabilă de Inspectoratului de Poliție Călărași a declarat că conducătorul microbuzului circula cu viteză excesivă pe traseu, iar la un moment dat bărbatul de 39 de ani a ieșit la o depășire fără a se asigura.

Fiind pe pe contrasens și din cauza unui tir care staționa la margine de drum, nu ar fi observat că în direcția lui se îndreaptă un alt microbuz, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani.

În consecință, cele două vehicule s-au ciocnit frontal, iar microbuzul care a provocat accidentul a fost aruncat în șanț și s-a răsturnat.

Urmare, conducătorii auto s-au ales cu o sperietură zdravănă iar cei patru pasageri din mașina lovită, trei femeie de 21,35 și respectiv 40 de ani și un copil de 10 ani – au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul raional Călărași cu diverse traumatisme.

Ambii șoferi au fost testați la alcoolemie iar rezultatul a fost unul negativ.

Inspectoratul de Poliție Călărași a pornită o anchetă penală pe acest caz iar în cazul în care conducătorului microbuzului ce efectua depășirea va fi găsit vinovat, riscă să fie sancționat în funcție de gravitatea traumelor suferite de victime.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: