O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuit din mun. Ungheni

În această vineri, 7 august 2020, o fetiță de doar 6 anișori a căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuit din municipiul Ungheni.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al IGP responsabilă de Inspectoratul de Poliție Ungheni, informația, precum că un minor ar fi căzut de la balconul apartamentului de la etajul 2, a fost înregistrată la serviciul de gardă în jurul orei 16.15, informează publicația periodică UnghiulÎn scurt timp, la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Colaboratorii poliției au stabilit faptul că o minoră de 6 ani, aflându-se la domiciliu împreună cu fratele său, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla la balcon, din neatenție, a căzut de la etajul 2.

În cel mai scurt timp, minora a fost preluată de un echipaj SAMU Ungheni și transportată la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Raional Ungheni.

În cadrul Spitalului raional Ungheni, copilei i-a fost acordat primul ajutor medical, stabilindu-se contuzia gambei piciorului drept.

Ambii părinți sunt angajați în câmpul muncii iar la momentul incidentului aceștia erau la serviciu.

În vizorul poliției familiei nu se afla.

Poliția investighează cazul.

Reamintim că la 24 iulie curent, în municipiul Ungheni a fost înregistrat un caz similar. Atunci, o copilă de 2 anișori a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit.

Vedeți și O copilă de 2 anișori a căzut de la etajul 5 al unui bloc din mun. Ungheni

Incidentul a avut loc din cauza că copilul s-a lăsat peste plasa pentru insecte și a căzut pe un acoperiș din țiglă metalică amplasat între etajele 1 și 2.

În rezultatul căderii, aceasta nu a avut de suferit careva fracturi, fiind transportată la Spitalul raional Ungheni pentru investigații medicale.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

2 comentarii la „O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuit din mun. Ungheni

%d blogeri au apreciat: