Galerie Foto // Cum arată Beirutul după explozia a 2750 de tone de nitrat de amoniu

Un crater imens a părut în portul din Beirut, zonă care a fost marți seara locul unei explozii masive care a ucis sute de oameni și a rănit mii.

Potrivit unei serii de imagini publicate de CNN, aproape toate clădirile din zonă au fost distruse sau grav avariate de deflagrație.În locul clădirii unde fusese depozitat nitratul de amoniu, a apărut un crater imens.

Mai multe informații la acest subiect:

Amintim că cele 2 750 tone de salpetru amoniacal (azotat de amoniu, rus. селитры) a fost confiscată acum câțiva ani de pe o navă maritimă înregistrată sub pavilionul Republicii Moldova – Rhosus

Nava Rhosus (IMO 8630344) a fost înregistrată în Registrul de Stat al Navelor la data de 23.02.2012, iar din anul 2014, nu mai naviga sub Pavilionul de Stat al Republicii Moldova, și a fost radiată forțat din Registrul de Stat al Navelor al Republicii Moldova, din cauza expirării documentelor de înregistrare.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • sursa: CNN

    Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: