Șeful Poliției de Frontieră în vizită la CESF Ungheni și Direcția regională VEST

La 31 iulie curent, Corneliu Groza, șeful Poliției de Frontieră, a întreprins o vizită de lucru la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei și la Direcția regională Vest.

În debutul discuțiilor la CESF, cadrele didactice s-au expus supra procesului de admitere, în special au abordat dificultățile întâmpinate în această perioadă.Totodată, au fost prezentate date statistici comparative cu anii trecuți privind numărul de dosare, recepționate din partea doritorilor de a-și face studiile la CESF.

În acest sens s-a menționat că se lucrează la capacitate în vederea promovării instituției de învățământ care pregătește unanim specialiști pentru Poliția de Frontieră.

Un alt subiect a constituit acreditarea Centrului de Excelență.

Membrii grupului de lucru pe acest domeniu au comunicat despre neajunsurile care au fost înlăturate, dar și au punctat aspectele care urmează să fie îmbunătățite pentru ca instituția să se prezinte la cele mai înalte standarde și de a trece cu brio procesul de acreditare.

În agenda discuțiilor a figurat propunerea de dotare a bibliotecii CESF cu noi titluri de cărți și deschiderea unei noi săli cu calculatoare, ceea ce va permite viitorilor polițiști de frontieră să aibă acces atât la literatura de specialitate, cât și la informațiile necesare dezvoltării multilaterale.

La sediul Sectorului Polției de Frontieră Ungheni, unde a avut loc o întrevedere cu factorii de decizie ai Direciei regionale Vest, Corneliu Groza a cerut informarea despre măsurile întreprinse de efectiv pentru remedierea problemelor identificate în vizitele anterioare.

În context, s-a reiterat importanța generării lucrului calitativ și cu rezultate, fiind făcute referințe la activitatea operativă a structurilor specializate.

La fel, șeful Poliției de Frontieră a venit cu solicitarea către personalul aflat la linia de control al trecerii frontierei de stat să îndeplinească întocmai cerințele privind prevenirea și combaterea infecției COVID-19, dar și să se prezinte cu stăpânire de sine pe tot parcursul pandemiei.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    One thought on “Șeful Poliției de Frontieră în vizită la CESF Ungheni și Direcția regională VEST

    %d blogeri au apreciat: