Foto, Video // A treia zi de incendiu la poligonul de deșeuri din Țânțăreni

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt mobilizați maxim pentru lichidarea arderii pe poligonul de deșeuri din apropierea localității Țânțăreni.

La fața locului este instituit staul major al IGSU care gestionează lichidarea incendiului, transmite Cratima.mdPotrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru stingerea incendiului sunt utilizate 38 unități de tehnică, iar pentru lichidarea focarului acționează 85 de persoane dintre care angajați IGSU, muncitori de la Regia Auto salubritate, dar și reprezentanți a autorităților publice locale.

La acțiunile de stingere a focului acționează 47 de pompieri și salvatori cu 7 autospeciale de stingere.

În vederea localizării și lichidării complete a arderii sunt formate 3 sectoare de luptă cu focul, iar pompierii refulează apă pentru potolirea arderii.

Cratima.md mai transmite că tehnica grea este utilizată pentru transportarea materialului necesar și efectuarea acțiunilor de copertare.

Salvatorii în comun cu muncitorii acționează  pentru a stopa răspândirea incendiului și oprirea procesului de mocnire.

Totodată IGSU a desfășurat la fața locului o bucătărie de câmp  și va oferi prânzul tuturor muncitorilor antrenați în acțiunile de stingere.

IGSU amintește că salvatorii acționează pentru lichidarea arderii la poligonul de deșeuri din apropierea localității Țânțăreni deja a treia zi  și în continuare vor întreprinde toate acțiunile necesare pentru oprirea răspândirii procesului de ardere și înlăturarea consecințelor incendiului.

Galerie Foto / Video:Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: