Video // Un cetățean turc reținut la PTF Leușeni pentru tentativă de contrabandă cu substanțe anabolizante

Un cetățean turc este cercetat penal după ce vameșii de la Leușeni, asistați de câinele specializat, au depistat mai multe loturi de produse anabolizante.

Substanțele erau ascunse de controlul vamal în autoturismul bărbatului, în vârstă de 39 de ani, la bordul căruia se afla împreună cu soția și doi copii minori.Cazul a avut loc la ieșire din țară, duminică noaptea, în jurul orei 03:00, în cadrul verificărilor dispuse în baza analizei de risc.

Ca urmare a controlului fizic efectuat, vameșii au descoperit, ascunse în roata de rezervă, torpedo și aripile din spate ale mijlocului de transport, 67 775 de comprimate și 1 355 de fiole cu substanță anabolizantă.

Potrivit informațiilor preliminare, valoarea produselor se ridică la peste 800 000 de lei.

Imediat după depistarea substanțelor, ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal și procurorii au descins cu percheziții la adresa de domiciliu indicată în viza de reședință temporară a bănuitului, cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore, în privința acestuia fiind inițiat un dosar penal, conform art. 248 alin. (5) lit. b) CP al RM, care prevede aplicarea unei pedepse sub formă de privațiune de libertate pe un termen de până la 10 ani.Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Video // Un cetățean turc reținut la PTF Leușeni pentru tentativă de contrabandă cu substanțe anabolizante

%d blogeri au apreciat: