Video // Un bărbat din Cahul ar fi pretins 500 de euro pentru un permis de conducere

Un bărbat din Cahul a fost reținut în flagrant de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență.

Acesta ar fi pretins de la alt bărbat 500 de euro pentru a-l ajuta să-și perfecteze actele de conducere la categoria B, informează Centrul Național Anticorupție.

Reținerea a avut loc ieri dimineață, 22 iulie 2020.Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi susţinut că are cunoscuţi în cadrul Agenției Servicii Publice Cahul şi că-i poate determina să-l favorizeze pe candidat la examenele teoretice şi practice de calificare auto la categoria B.

Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins şi primit 500 de euro.

Retinerea a avut loc azi dimineață, în momentul transmiterii banilor – operaţiune desfăşurată sub controlul CNA.

Bănuitul a fost reţinut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA.

Vezi și „Business” pe timp de COVID-19. Doi polițiști de frontieră și doi șoferi de pe cursa Moldova-Italia cercetați penal

Potrivit legislației, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală de la 1000 la 3000 unități convenționale.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupție, oficiul Sud, conduce urmărirea penală.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: