Video // La un pas de accident rutier. Isprava unui biciclist „responsabil” din municipiul Ungheni

În această dimineață, un biciclist unghenean a fost la un pas de a fi lovită de un autoturism.

Motivul – a ignorat acțiunea unui conducător auto care efectua manevra de întoarcere în intersecție, depășind-ul sau chiar circulând pe contrasens.Potrivit unui material video remis la redacția News.Ungheni.org de către un martor ocular, un biciclist a ignorat semnalizarea de manevră al unui autoturism și a continuat deplasarea pe contrasens, prin una dintre intersecțiile aglomerate din municipiul Ungheni.

Urmare, „biciclistul” iresponsabil, trecut de a doua tinerețe, a scăpat ca prin urechile auto de a fi lovit de autoturismul ce efectua manevra de întoarcere.

Vedeți și Video // La un pas de tragedie. Mămică filmată în Ungheni trecând strada neregulamentar cu copil mic

Materialul video a fost înregistrat la intersecția străzilor Romană și Vasile Alecsandri din sectorul Centru al municipiului Ungheni.

Pentru a nu denatura mesajul înregistrării video și a nu afecta pietonul vizat, redacția News.Ungheni.org a publică materialul video fără a opera modificări în conținutAmintim că recent, portalul News.Ungheni.org a publicat un material similar referitor la o femeie care a ignorat regulile de traversare a unei străzi și a fost la un pas de a fi lovită de un autoturism.

Potrivit material video, femeia ar fi încercat să traverseze strada Vasile Alecsandri printr-un loc interzis la doar 15 metri de trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Națională.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: