Patru tineri reținuți INSP pentru că au furat un automobil

Tineri reținuți de ofițerii de patrulare pentru că au furat un automobil

Patru tineri, dintre care 3 minori au fost reținuți de polițiștii INSP al IGP la scurt timp după ce au furat o mașină din sectorul Ciocana din capitală.Proprietara unui automobil a observat azi dimineață că mașina nu mai este în locul unde a parcat-o cu o seară înainte și a sunat la 112.

La ora 9:40 a fost înregistrată informația precum că a fost depistată dispariția unui automobil de model ,,Kia” care era parcat pe str. M cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei ce aparținea unei doamne de 42 de ani.

La scurt timp, la intersecția străzii Grădina Botanică cu Pădurii, mașina respectivă a fost observată de polițiști, iar conducătorul a fost somat să oprească.

Acesta a refuzat categoric, continuând deplasarea, punând în pericol viața, atât a participanților la trafic, cât și a pasagerilor aflați în automobilul.

După câteva minute, în comuna Bubuieci automobilul a fost stopat forțat.

Șoferul pentru a se eschiva de poliție, a deteriorat automobilul de serviciu, frânând brusc și efectuând o manevră cu spatele.

La volan se afla un minor, de 17 ani, iar în calitate de pasageri, 3 prieteni cu vârsta de 16, 17 și 18 ani, toți locuitor ai municipiului Chișinău.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă și documentare accidente rutiere, care va investiga în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Infracțiunea dată este reglementată de art. 192′ Cod Penal ,,Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: