O mașină INSP a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni în Chișinău

O femeie a ajuns la spital, după ce a spulberată de un automobil de marca Skoda Rapid al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP.Accidentul a avut loc în jurul orei 13:40, pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, transmite Deschide.md

Contactat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al INSP, a declarat pentru Deschide.MD că echipajul de poliție se deplasa la o chemare cu girofarul și semnalul inclus, când din neatenție au accidentat femeia în vârstă de 47 de ani pe trecerea de pietoni.

Imediat după impact, polițiștii au transportat victima cu diverse traumatisme la spital pentru ai fi acordate îngrijiri medicale.

În acest caz urmează a fi pornită o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar pedeapsa pe care o riscă șoferul mișinei de poliție urmează a fi stabilită în baza gravității traumatismelor suportate de victimă.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: