Foto // Accident grav în raionul Sângerei. Un șofer băut a spulberat un motociclist pe traseul R6

Un bărbat a ajuns la spital, după ce motocicleta cu care se deplasa a fost spulberată de un automobil la volanul căruia se afla un șofer băut.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:05, pe traseul R6, în raionul Sângerei, transmite Deschide.mdIna Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Sângerei, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 56 de ani.

„Dânsul se deplasa cu o motocicletă de model Delta pe un drum cu prioritate, iar la intersecția cu drumul local din satul Chișcăreni, a fost ciocnit lateral de un automobil de maca Volkswagen Caddy, la volanul căruia se afla un șofer de aceeași vârstă.

Ultimul nu a cedat trecerea motocicletei ce se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate”, susține Moscaliuc.

Ofițerul de presă al IP Sângerei a ținut să menționeze că în urma impactului, motociclistul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Totodată, șoferul automobilului Volkswagen a fost supus testării alcoolscopice cu alcotestul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.16 mg/l.

Sursa mai amintește că noaptea trecută un tânăr de 21 de ani a murit, după ce motocicleta cu care se deplasa s-a izbit într-o grămadă de pietre din localitatea Sănătăuca din raionul Florești.

Potrivit INSP, în ultimele 6 luni, în țară s-au înregistrat 109 de accidente cu implicarea motocicletelor. În rezultatul acestora, 9 persoane au decedat, iar 106 s-au ales cu traumatisme grave.

Vezi și:Galerie Foto:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: