Cupei Republicii Moldova Orange 2020/21 va începe pe 8 august 2020

O nouă ediție a Cupei Republicii Moldova Orange va demara pe 8 august 2020

Decizia a fost luată de Comitetul de Urgenţă al FMF în baza prevederilor art. 41 al statutului FMF şi a compartimentului nr.4 al Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comitetului Executiv şi a Comitetului de Urgenţă al FMF, prin unanimitatea voturilor membrilor prezenţi.Totodată, examinând informațiile prezentate de Comitetul de Competiții al FMF, a fost aprobat Regulamentul Cupei R. Moldova Orange la Fotbal, ediția 2020/21.

Meciurile competiției se vor disputa într-o singură manșă.

În fazele preliminare vor participa echipele Diviziei B, iar ulterior și cele din Divizia A.

Începând cu 1/16 de finală vor intra în competiție două formații din Divizia Națională, FC Florești și CS Dacia Buiucani, iar din optimi și restul echipelor din eșalonul superior.

Finala este programată pe 28 mai 2021 la stadionul Zimbru din Chișinău.

Deținătoarea în exercițiu a trofeului este Petrocub Hâncești, care a trecut în finală de Sf. Gheorghe Suruceni în urma executării loviturilor de departajare, scor 5-3.

Amintim că în sezonul trecut, cel mai iubit club de fotbal unghenean în viziunea redacției News.Ungheni.org și Bodrug.eu – FCM Ungheni, au luptat destoinic pentru și au demonstrat o evoluție extrem de frumoasă ajungând până 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange 2020.

În cadrul acelei etape, FCM Ungheni a cedat cu 0:2 în fața echipei din Divizia Națională, FC Sfântul Gheorghe Suruceni.

Vedeți și:Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: