Statul Israel a interzis accesul moldovenilor pe teritoriul său până la 1 septembrie 2020

Autoritățile israeliene au anunțat că interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Statului Israel se menține până la 1 septembrie 2020.

Totodată, ieșirea cetățenilor străini de pe teritoriul Statului Israel prin Aeroportul Ben-Gurion este permisă.Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel reiterează că în Israel este în vigoare purtarea obligatorie a măștilor în locurile publice și la muncă, menținerea distanței sociale și respectarea altor măsuri de protecție individuală.

Vedeți și Italia a închis hotarele pentru cetățenii Republicii Moldova

Sursa mai specifică că sunt interzise reuniunile în grupuri mai mari de 20 de persoane în spații deschise și în grupuri mai mari de 10 persoane în spații închise.

În caz de necesitate, deținătorii vizelor de tip B2 (turistice) a căror termen expiră se pot adresa la oficiile teritoriale ale Ministerului de Interne israelian pentru prelungirea termenului de ședere.

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel mai informează că despre prelungirea vizelor de lucru de către PIBA din Israel, cetățenii Republicii Moldova pot accesa următoarele adrese: AICI și AICI.

Totodată, alertele de călătorie pentru cetățenii Republicii Moldova pot fi urmărite AICI.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: