Inspectorii ANSA și INSP au efectuat controale inopinate în zonele de agrement

Inspectorii ANSA au efectuat controale inopinate în zonele de agrement din Vadul lui Vodă

Inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), în comun cu reprezentanții autorităților locale și inspectorii de poliție din sectorul Ciocana, au verificat respectarea cerințelor privind profilaxia răspândirii infecției COVID-19 în mai multe baze de odihnă și zone de agrement din orășelul Vadul lui Vodă.În cadrul acestor controale, inspectorii au identificat mai multe încălcări, printre care lipsa ecranelor de protecție din plexiglas / sticlă la casele de achitare și locurile de preluare a comenzilor.

De asemenea, unele unități comerciale și terase de vară nu dispuneau de cantități suficiente de substanțe pentru dezinfectarea suprafețelor de lucru și a inventarului.

În total, au fost întocmite 5 procese verbale de constatare la unitățile de alimentație publică, iar inspectorii ANSA au recomandat patronilor de a efectua modificări în registrul de sănătate a personalului și de a stabili un grafic strict de organizare a măsurilor de dezinfecție a inventarului și suprafețelor de lucru, cu o periodicitate de cel puțin 3 ore.

Menționăm că la unele unități de alimentație publică, colaboratorii de poliție au efectuat și audieri.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: