Tragedie la Orhei. Un șofer beat a lovit mortal Primarul com. Piatra și alte trei rude ale edilei

Primarul comunei Piatra, Mariana Ţugui, şi alte două rude ale edilului au murit, în urma unui cumplit accident produs noaptea trecută în raionul Orhei.

Potrivit Inspectoratului Național pentru Securitate Publică, cele 3 victimele au fost lovite de un automobil de model Mazda, la volanul căruia era un şofer de 30 de ani, care era în stare de ebrietate avansată.Şoferul a efectuat o manevră de depășire a unui alt automobil, a ieşit pe acostament şi a lovit patru pietoni din cei șase care se deplasau pe partea opusă a carosabilului.

În urma impactului, primarul din Piatra, Mariana Ţugui, în vârstă de 49 de ani, şi mătuşa acesteia, în vârstă de 60 de ani, au decedat pe loc.

Vezi și CALM deplânge plecarea prematură a Marianei Țugui, primarul comunei Piatra din raionul Orhei

Fiul primăriţei, în vârstă de 14 ani, dar şi fiica mătuşii, în vârstă de 21 de ani, au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Din păcate, tânăra a decedat pe patul de spital.

Medicii luptă pentru a-l salva pe băiatul de 14 ani.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că conducătorul auto avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,33 mg/l.

Poliţia a intentat un dosar penal.

Şoferul a fost reţinut şi riscă de la 7 până la 12 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    One thought on “Tragedie la Orhei. Un șofer beat a lovit mortal Primarul com. Piatra și alte trei rude ale edilei

    %d blogeri au apreciat: