Be better // JCI Ungheni a semnat un acord de colaborare cu Primăria comunei Zagarancea

Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni, anunțăm cu entuziasm că a semnat un nou acord de colaborare cu o autoritate publică locală.

De această dată, tinerii antreprenori ai JCI Ungheni au semnat un acord de colaborare cu Primăria comunei Zagarancea, reprezentată de domnul primar Vasile Gaviuc!Într-un mesaj publicat pe pagina JCI Ungheni, tinerii notează că sunt bucuroși de deschiderea de care dau dovadă autoritățile locale ale comunei Zagarancea și de faptul că aici au găsit tineri în căutarea unor noi oportunități de dezvoltare care să îi împuternicească să creeze schimbări pozitive și să aducă un impact sustenabil în societate.

Amintim că anterior, tinerii antreprenori ai asociației JCI Ungheni au răspuns inițiativei lansate de Primăria municipiului Ungheni și au adoptat, în premieră, primul spațiu public din municipiul Ungheni, semnând la 18 februarie 2019 „Protocolul de colaborare cu municipiul Ungheni în cadrul programului „Adoptă un spațiu public”.

Vedeți și JCI Ungheni a adoptat primul spațiu public din municipiul Ungheni

Totodată, tinerii ungheneni vor revenim ulterior și cu un plan reciproc de acțiuni.

Be better!

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.

  În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

  Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  %d blogeri au apreciat: