Galerie Foto // 30 de absolvenți ai CESF Ungheni au intrat în serviciu la Direcția regională Nord

Inspectoratul General al Poliției de frontieră informează că Sectoarele Poliției de Frontieră din nordul țări, subordonate Direcției regionale Nord, au fost completate cu nou brațe de muncă

Potrivit IGPF, 30 de absolvenți ai Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, dislocat în municipiul Ungheni, s-au prezentat ieri la sediul Direcției regionale Nord, unde au primit ultimele încurajări și îndrumări înainte de a pleca în subdiviziunile de frontieră.
Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, cu sediul în municipiului Ungheni, este subdiviziune din subordinea Poliţiei de Frontieră a MAI a cărei misiune este de a asigura formarea iniţială şi, după caz, formarea continuă a polițiștilor de frontieră.Amintim că la 7 iulie curent, 85 de absolvenți Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei au completat efectivul forțelor Poliției de Frontieră.Cei 53 de băieți și 32 de fete au făcut parte din a 12-a promoție ce a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei,Totodată, Inspectoratul General al poliției de Frontieră anunță că a fost inițiat concursul de admitere la studii.

În cadrul CESF Ungheni, se pot înscrie tinerii cetățeni ai Republicii Moldova, cu vârsta minimă de 18 ani, care deţin diplome de bacalaureat, studii liceale cu certificat.

Pregătirea specialiștilor are loc pe parcursul a doi ani de zile, iar instruirea acestora se desfășoară în limba de stat.

Cazarea, hrana, echipamentul şi studiile sunt gratuite, mai mult, toți elevii dispun de burse și au posibilitatea instruirii în conducerea auto.

După finalizarea studiilor absolvenţii obţin diplomă de studii medii de specialitate în securitatea frontierei și sunt asigurați cu loc de muncă.

O carieră în Poliţia de Frontieră este exact ceea ce cauți.

Vezi și:Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: