Au început lucrările de îngrădire a terenului Școlii Sportive „Mihai Viteazu” din or. Călărași

Una dintre cele mai apreciate instituții sportive din Republica Moldova, Școala Sportivă din orașul Călărași, va beneficia în sfârșit de un gard în jurul terenului sportiv.

Potrivit unui comunicat al Primăriei orașului Călărași, la 9 iulie 2020, au început lucrările de îngrădire a terenului Școlii Sportive „Mihai Viteazu”.Lucrările sunt efectuate de către SRL ,,Nastas Construct”, agentul economic care a efectuat și lucrările de montare a mobilierului urban, compus din bănci și urne, pe strada Mihai Eminescu.

Sursa mai specifică că beneficiari ai lucrărilor sunt toți locuitorii orașului Călărași, în special viitorii campioni care își fac studiile în cadrul acestei instituții sportive de prestigiu.

Amintim că discipolii acestei instituții sportive sunt extrem de apreciați la nivel național și internațional, în special sportivii sambiști și judocani.

Vedeți mai multe articole despre Școala Sportivă „Mihai Viteazu” și discipolii acestei instituții sportive:Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: