Reportaj ProTV despre tragedia din Măcărești în care un copil de 2 ani a decedat în apele Prutului. Imagini de la fața locului

Satul Măcărești din raionul Ungheni, a fost zguduit ieri de o mare tragedie.

Un copil de doi ani s-a înecat în grădina acoperita de apa revărsată din râul Prut.Mama spune ca și-a lăsat doar câteva minute copilul, iar când a mers sa-l caute nu l-a mai găsit decât peste câteva ore, când nu mai era în viață.

Tragedie în Măcărești. Un copil de doi ani s-a înecat în apele Prutului ce au inundat grădina

Imagini de la fața locului, realizate de echipa ProTV Chișinău:

Referitor la acest caz, Cristina Vicol, ofițerului de presă al IGP, responsabilă de raionul Ungheni, a comunicat următoarele detalii:

„Doamna își educa de una singură copilul minor. Tatăl locuiește în același sat, însă – din motiv că dânsul avea un comportament agresiv – cei doi soți nu locuiesc împreună.

Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, iar în vizorul IP Ungheni a fost doar tatăl minorului care s-a aflat la evidență ca agresor familial, deoarece aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale”.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Reportaj ProTV despre tragedia din Măcărești în care un copil de 2 ani a decedat în apele Prutului. Imagini de la fața locului

%d blogeri au apreciat: