Imagini emoționante cu pruncul găsit abandonat în via din Cristești, Nisporeni

Nou-născutul găsit într-un lan de viță-de-vie din satul Cristești, Nisporeni, a fost abandonat de mama lui gol-goluț într-o tufă de mărăcini.

Pruncul a fost lăsat pe pământul fierbinte, în bătaia soarelui, ziua în amiaza mare.Momentul emoționant în care localnicii aflați în câmp la lucru îl scot pe micuț de printre spini și buruieni a fost filmat de o femeie, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Caz cutremurător în raionul Nisporeni! O tânără de 31 de ani a născut pe câmp și și-a abandonat bebelușul într-o poiană

Imaginile cu puternic impact emoțional i-au șocat pe oamenii care munceau pe deal, martori la toată scena.

Aceștia au fost nevoiți să curețe mai întâi mărăcinișul pentru a putea ajunge la băiețel ca să-l scoată în siguranță.

Oamenii erau speriați de descoperirea făcută, dar în același timp s-au bucurat că au reușit să-i salveze viața puiului de om.

Localnicii au chemat repede în ajutor asistenta medicală din sat și au găsit repede o femeie care să-l alăpteze.

Primii care au auzit scâncetul pruncului au fost doi soți.

Ei erau în câmp la lucru și nici prin cap nu le-a trecut inițial că după un gard de spini și buruieni este abandonat un micuț.

La acest subiect, postul local de televiziune din Nisporeni – Albasat TV, comunică următoarele:

„Un bebeluş a fost găsit abandonat într-o fâşie forestieră din satul Cristeşti, raionul Nisporeni.

Micuţul a fost observat de către o femeie de 54 de ani, în timp ce efectua lucrări la vița-de-vie, în extravilanul localităţii.

Poliţiştii din Nisporeni au fost sesizaţi în data de 6 iulie, în jurul orei 18:00, de către soţul femeii. Imediat, la faţa locului s-au deplasat membrii grupei operative pentru a investiga cazul.

Polițiștii au solicitat intervenția medicilor, care au acordat îngrijirile necesare copilașului, iar la scurt timp a fost găsită o mămică, care are bebeluș de 5 luni. Aceasta a alăptat micuțul abandonat”

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: