Tragedie în Măcărești. Un copil de doi ani s-a înecat în apele Prutului ce au inundat grădina

Ieri, 6 iulie, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ungheni a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din raion a fost depistat un copil în vârstă de 2 ani fără semne de viață.

Micuțul a decedat după ce s-a înecat în apele râului Prut, revărsate în grădina din curtea casei în care locuia.La fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală, unde s-a stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, aflându-se la domiciliu cu fiul său, în vârstă de 2 ani, se ocupa de treburile casnice în timp ce copilul se juca prin gospodărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ungheni, micuțul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Când a revenit, femeia nu a observat copilul în ogradă și a început să îl caute.

Din cauza creșterii nivelul apei în râul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit al minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie.

Cristina Vicol, ofițerului de presă al IGP, responsabilă de raionul Ungheni, a comunicat următoarele detalii:

„Doamna își educa de una singură copilul minor. Tatăl locuiește în același sat, însă – din motiv că dânsul avea un comportament agresiv – cei doi soți nu locuiesc împreună.

Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, iar în vizorul IP Ungheni a fost doar tatăl minorului care s-a aflat la evidență ca agresor familial, deoarece aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale”.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: